Speltips

Speltips

Speltips är ett härligt brett begrepp som omfattar allt från tips på enskilda spel på sportodds och odds på populära evenemang till tips på utnyttjande av bonusar, riskfria spel och gratisspel. Det alla dessa saker har gemensamt är att de kan ge snabba pengar. Med vissa erbjudanden går det till och med att få snabba pengar utan att behöva riskera en enda krona av sina egna pengar. Det som krävs är lite skicklighet och en hel mängd tur.


Lönsamma speltips

Varje dag arrangeras tusen och åter tusen matcher, tävlingar, turneringar och andra evenemang i sportens värld. Det går att spela på många av de största händelserna i de största sporterna, såväl innan de startar som när de har startat. Det är bara att kika in på närmaste spelbolag för att se vilket enormt antal objekt som finns att spela på.

För varje match och annat evenemang sätter spelbolagens oddssättare odds på de olika utfallen. Oddsen speglar sannolikheterna och ju lägre odds, desto större sannolikhet för det utfallet.

Exempel: Fotbollslagen Arsenal och Burnley möts på Arsenals hemmaplan i brittiska Premier League. Oddssättarna bedömer att hemmalaget ska vara klar favorit och sätter ett odds på 1.20. Detta motsvarar en vinstchans/sannolikhet på 83,33%.

Den som satsar 10 kr på Arsenal kommer att vinna 20 kr om utgången blir som sannolikheten visar. Om det blir oavgjort eller om Burnley vinner går insatsen däremot förlorad. Det är alltså allt eller inget som gäller.

Men, kanske ska Arsenal egentligen vara större favoriter än vad oddsen pekar på? Kanske är sannolikheten snarare 90% för hemmavinst? I det fallet är oddset på 1.20 alldeles för högt och en vinst ger då bättre betalt än vad som egentligen borde vara fallet.

Att själv leta rätt på dessa mer lönsamma odds kan vara lite besvärligt. Framför allt är det tidsödande. Lyckligtvis finns hjälp att få. Det finns många sportsajter och spelbloggar som publicerar lönsamma speltips varje dag.


Speltips med bonusar och erbjudanden

Spelbolagen erbjuder både nya och befintliga spelare bonusar och andra erbjudanden för att locka till spel. Dessa erbjudanden kan ge goda möjligheter till snabba pengar.

En oddsbonus innebär att spelbolaget lägger till en slant till spelarens egen insättning. Det kan till exempel handla om 100% på insättningen så att exempelvis 500 kr i insättning blir 1000 kr på kontot. Med smarta val på spelkupongerna kan bonuspengarna omvandlas till riktiga pengar som man sedan kan ta ut. Det gäller bara att ”omsätta” bonusbeloppet ett visst antal gånger till odds som överstiger en viss miniminivå.

Exempel: Ett spelbolag erbjuder 100% upp till 1000 kr i bonus. Du sätter in 1000 kr och får spela för 2000 kr sammanlagt. Det så kallade omsättningskravet är 6x till odds på 1.50 eller högre. Med bra speltips (se ovan) och lite tur lyckas du klara kravet med 1500 kr kvar på kontot. Du kan då ta ut hela summan och har i praktiken tjänat 500 kr på spelbolaget.

Det finns också många erbjudanden om riskfria spel och gratis oddsbonusar att ta del av. Riskfria spel fungerar på så vis att du placerar en spelkupong för egna pengar och sedan får tillbaka insatsen vid förlust. Ofta är återbetalningen i form av bonuspengar, men den kan också vara i form av kontanter. Gratis oddsbonusar är pengar du får rakt in på kontot att använda för valfria oddsspel. Om ditt eller dina val slår in kan du vinna en mindre eller större hacka helt utan att behöva riskera egna pengar. Att komma ihåg är dock att du förmodligen någon gång måste ha gjort en insättning för att få ta del av erbjudanden om gratisspel. Ofta finns också spelkrav av olika slag att uppmärksamma.

Våra snabbaste lån


Högrisktriangel

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.


Kreditbolag Northmill
Lånebelopp 1 000 kr - 30 000 kr
Löptid 5 mån - 6 år
Kostnad kr
Kreditbolag Ferratum
Lånebelopp 1000 - 45000
Löptid 4 mån - 4 år
Kostnad kr
Kreditbolag Daypay
Lånebelopp 1000 - 20000
Löptid 1 mån - 5 år
Kostnad kr
Kreditbolag Cashbuddy
Lånebelopp 5000 - 25000
Löptid 1 år - 5 år
Kostnad kr
Kreditbolag ViaConto
Lånebelopp 1000 kr - 20 000 kr
Löptid 1 mån - 6 år
Kostnad kr